Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiper50 kérdése:
Mit csináljak a a barátnőm még szűz de viszont én már nagyon ki vagyok a szex hiánytól és várnom kell várok is de a vágyaim nagyon fel vannak erősödve mit csináljak?
Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 22:19
2/17 A kérdező kommentje:
már 2 kézzel verem :D
2019. nov. 6. 22:21
3/17 anonim válasza:
Petting, esetleg kölcsönös orál, ha beleegyezik
4/17 anonim válasza:
Meg kell neki mondani, hogy te mar nagyfiu vagy es nincs idod varni. Ha nem akar szexelni tovabbiteralsz, ilyen egysszeru.
5/17 A kérdező kommentje:
nem akar sietni én meg megőrülök már miatta
2019. nov. 6. 22:28
6/17 anonim válasza:
A farkad fontosabb vagy a barátnőd?
7/17 anonim válasza:
Farkad csak egy van, csajt viszont találsz bárhol bármennyit... javaslom ne szarakodj sokáig.
8/17 anonim válasza:
#4 és #7
Gondolom incelek vagytok, és csupán amiatt, mert az igazságtalan világ ilyen lapokat osztott, igazam van? :)
9/17 anonim válasza:
a 3-as válaszolótól már jött egy fas za válasz. ha ez nem segít,mondd neki hogy itt a világvége és mind meghaltok,szóval dobja le a bugyit és tegyen jót magatokkal amíg nem késő :D
10/17 anonim válasza:
Türelem-türelem, alakítsd ki a bizalmat, érd el hogy azt érezze készen áll rá - de ennek pont az a feltétele, hogy érezteted szeretnéd, de nem sietetted, nem "követeled". Haladj fokozatosan, először kis kézjáték, köv. alkalommal orál stb. Ha szereted vársz, ha meg nem szereted... akkor úgyis megteszed magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!