Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ugye nagyon élvezitek, hogy mindenki meg akar dugni titeket?
Én utálom, bizonyos helyzetekben veszélyben is érzem magam.
Sose voltam az a "manipulatív" fajta, pláne nem a testemmel érném el a céljaimat.
Kábé olyan, mintha bármerre járnál nagy és kigyúrt (=nálad egyértelműen erősebb) meleg pasik legeltetnék rajtad a szemeiket, és levetkőztetnének a tekintetükkel. Ugye, hogy így leírva nem túl kellemes?
Igen élvezik - ha olyan ember akarja aki szimpatikus nekik. Ha meg olyan aki unszimpi akkor inkább teher, mint jóleső érzés.
Nem az növeli az önbizalmat ha a melósok füttyögnek utánuk, hanem az ha a jóképű, jóvágású pasik is megnézik.
Világ életemben bármilyen pasit megkaptam akit csak akartam. Csinos vagyok és gátlástalan, nem vagyok rest bedobni magam és mesterien manipulálom a férfiakat miután kb 5 perc alatt leszűröm, hogy melyiknek mit kell felmutatni. A cél szentesíti az eszközt.
Az viszont böki a csőrömet a mai napig, hogy azt az egyet sosem sikerült megszereznem amelyikre a legjobban vágytam, kemény dió volt és az ő esetében teljesen inamba szállt a bátorságom. Azt hiszem ő volt az egyetlen akibe (talán emiatt) menthetetlenül beleszerettem. Sosem dugott meg csak egyszer majdnem; amikor már a farka a puncimhoz ért fogta magát és lefordult rólam. Mesterien szórakozott velem, felette nem volt hatalmam, neki volt felettem.
#6 Te aztán tudod :)
Ha ennyire ismersz, jobban mint én magamat, megmondanád hogy ebben a hónapban mikor jön meg a mensim? Megúszom a szombatot, vagy már péntek reggel itt lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!