Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szüzek is lehetnek ügyesek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüzek is lehetnek ügyesek?

Figyelt kérdés

Tudom, ez furcsa kérdés, de eddig nekem csak rossz élményeim voltak a szűz fiúkkal. És az a baj, hogy mindegyik elhitte, hogy jól csinálja, pedig én aztán nem élveztem és nem is tettettem, hogy élvezem. Azt hiszem emiatt ment el nagyrészt a kedvem a szüzektől, de nem szeretném őket teljesen elutasítani. Szóval vannak olyan szüzek, akik jól csinálnak valamit? Én szintúgy szűz vagyok:)

18/L

2019. nov. 7. 13:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Tapasztalt férfi kell neked. 🙂

31F

2019. nov. 7. 15:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

24 voltam és szűz és a nő akivel voltam utána nem hitte el hogy ő vette el mert előtte művelődtem és jó voltam az ágyban. Szóval a szűzek is lehetnek jók de nem úgy hogy nem készülnek fel...

Amúgy mit csináltak eddig azok a szűz fiúk ha utánuk is szűz maradtál? ;)

32F

2019. nov. 9. 04:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Csak ujjazás és nyalás volt. Mindkettő szörnyű volt sajnos
2019. nov. 9. 07:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Velem kellett volna kezdened. :) Én az első előtt rengeteget művelődtem mindenhonnét. nem voltam profi de jó szintet ütöttem meg. Az is segített h rajongok a női test minden porcikájàért. :)
2019. nov. 9. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Hogy lehetne?
2019. nov. 9. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!