Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mikor szűzek voltatok nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor szűzek voltatok nem féltetek attól h milyen lesz a szex?

Figyelt kérdés

Volt valami nyomasztó erzes h meg kell felelni a ferfinak vagy nőnek?

Elvégre elég bizar h a legérzékenyebb testreszbe tesz le egy idegen vmit.

Tudom akinél ugy volt h baratja volt az biztos könnyebb volt átvészelni.

De mondjuk aki ugy esett rajta túl az elsőn h nem nagyon volt elojatek csak betették neki az gondolom megviselte es lelkileg nincs jo viszonya a szexel.

2019. szept. 13. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem féltem.
2019. szept. 13. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Nyilván egy egészséges pára mindenkiben benne van . Én is féltem hogy béna leszek vagy rosszul csinálok majd valamit vagy fájni fog .

Ez teljesen normális.

3/7 anonim ***** válasza:
79%
Para
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze féltem a fájdalomtól, de biztos kezekben voltam, erre pedig később rá is jöttem.
2019. szept. 13. 18:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Azért irjatok már oda h ferfi vagy nő meg h hány éves .

Konkrétan mitől feltetek?

Volt olyan akinek nem volt jo az első?

2019. szept. 13. 19:45
 6/7 K.L.Kiss ***** válasza:
77%
15 évesen, amikor egy 18 éves lánnyal ismerkedtem meg a Balaton partján és este felmentünk Bogláron a temetődombra és egy padon csókolóztunk, ő felállt, leterítette a fűbe a kardigánját, letolta a bugyiját és magára húzott. Sikerült is bedugnom elsőre, de mivel nem éreztem jól a ritmust és a távolságot, kicsúszott.Ettől annyira elszégyelltem magam, hogy le is lankadt. Minden marhaság kifogást találtam, hogy miért nem megy, pedig csak be voltam szarva a lehetőségtől. Ezt kinövi az ember!
2019. szept. 13. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor kell elveszíteni amikor a vágy erősebb a félelemnél
2019. szept. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!