Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor szűzek voltatok nem féltetek attól h milyen lesz a szex?
Figyelt kérdés
Volt valami nyomasztó erzes h meg kell felelni a ferfinak vagy nőnek?
Elvégre elég bizar h a legérzékenyebb testreszbe tesz le egy idegen vmit.
Tudom akinél ugy volt h baratja volt az biztos könnyebb volt átvészelni.
De mondjuk aki ugy esett rajta túl az elsőn h nem nagyon volt elojatek csak betették neki az gondolom megviselte es lelkileg nincs jo viszonya a szexel.
2019. szept. 13. 17:41
2/7 anonim válasza:
Nyilván egy egészséges pára mindenkiben benne van . Én is féltem hogy béna leszek vagy rosszul csinálok majd valamit vagy fájni fog .
Ez teljesen normális.
4/7 anonim válasza:
Persze féltem a fájdalomtól, de biztos kezekben voltam, erre pedig később rá is jöttem.
5/7 A kérdező kommentje:
Azért irjatok már oda h ferfi vagy nő meg h hány éves .
Konkrétan mitől feltetek?
Volt olyan akinek nem volt jo az első?
2019. szept. 13. 19:45
6/7 K.L.Kiss válasza:
15 évesen, amikor egy 18 éves lánnyal ismerkedtem meg a Balaton partján és este felmentünk Bogláron a temetődombra és egy padon csókolóztunk, ő felállt, leterítette a fűbe a kardigánját, letolta a bugyiját és magára húzott. Sikerült is bedugnom elsőre, de mivel nem éreztem jól a ritmust és a távolságot, kicsúszott.Ettől annyira elszégyelltem magam, hogy le is lankadt. Minden marhaság kifogást találtam, hogy miért nem megy, pedig csak be voltam szarva a lehetőségtől. Ezt kinövi az ember!
7/7 anonim válasza:
Akkor kell elveszíteni amikor a vágy erősebb a félelemnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!