Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti felvállaljátok, hogy szüzek vagytok, vagy letagadjátok a barátaitok elôtt?
Sose volt ez téma baráti társaságban
Én is 21 éves voltam mikor az első történt inteligens emberekkel vagyok körül véve akik nem rugóznak az azon még siránkoznak hogy jaj szűz vagyok jaj csak ennyi cm jaj ez jaj az jaj amaz . Nincs tabu témánk... ha fel jönne ez a téma senki se szegyelné bevallani ezen nincs mit szégyellni és senki nem szólna be h jé benned még nem jártak 20on évesen biztos baj van a toronyba... jé te még nem voltál nőve ühhh haver ez nagyon gáz.
Ilyen nálunk Nincs ...
N
Annó tudták... aztán jött a kérdés:
- Na, mi van azzal a csajjal? Megvolt már?
- [kis vigyor]
- Na, mondd már!
- Igen!
- [ováció]
20 voltam akkor :D.
# 3 Én csak utána mondtam meg (nem is kérdezte, de azt hitte, már nem vagyok az :D)(előtte már 2 hónapja jártunk)
# 2 voltam
A barat barat.
A szerelem meg szerelem.
Kulonitsd el a ket fogalmat, es akkor rajossz, hogy a kerdesed ertelmetlen volt.
Nem szokták kérdezni, de lehet nem tagadnám.
De szerintem maguktól is tudják. Látják, hogy ronda vagyok, meg tudják nem mozdulok ki otthonról.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!