Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágytok rá?
10: 21 pasival voltam, egyetlen egynek volt ilyen vastag. Ritka, mint a fehér holló.
Amúgy az itteni 19 centiket is szerintem herével együtt mérik. A csajok meg csak elhiszik a baromságokat, amit hallanak.
Köszi a választ. Amúgy itt tényleg vagy "mindenki" azt írja, hogy 5, 5.5 de volt már 6.5 is. Ha egy-két keresztkérdést felteszek, meg is kaptam hogy mert "irigykedek", neki lehet ennyi :D És hiába kérdeztem, még sose válaszoltak rá, hogy az nekik miért ilyen kicseszettül jó, ha esetleg szeretik az orált, abba tuti hogy alul is, felül is tövig belevájják a fogukat, ha pl megpróbálnak egy ilyen dobozt bekapni, beletörik az állkapcsuk. De nem, eddig mindenki verte a nyálát és csak hencegésre használta az infót, azt egyik se említi hogy így sajna nem lehet nekik úgy betyár mocskosul kivégeztetni és erről csak max álmodozhatnak. A méret fitogtatás a névtelen fórumokon, az az élet. 🤷
(ezt most nem kifejezetten neked írtam, hanem általánosan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!