Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vágytok rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágytok rá?

Figyelt kérdés
Lányok és Nők miért vágytok vagy inkább ábrándozok nagy méretű péniszről, ha tudjátok, hogy fájni fog és valószínűleg nem fogjátok élvezni úgy a szexet?

2019. nov. 7. 00:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10: 21 pasival voltam, egyetlen egynek volt ilyen vastag. Ritka, mint a fehér holló.

Amúgy az itteni 19 centiket is szerintem herével együtt mérik. A csajok meg csak elhiszik a baromságokat, amit hallanak.

2019. nov. 7. 05:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a választ. Amúgy itt tényleg vagy "mindenki" azt írja, hogy 5, 5.5 de volt már 6.5 is. Ha egy-két keresztkérdést felteszek, meg is kaptam hogy mert "irigykedek", neki lehet ennyi :D És hiába kérdeztem, még sose válaszoltak rá, hogy az nekik miért ilyen kicseszettül jó, ha esetleg szeretik az orált, abba tuti hogy alul is, felül is tövig belevájják a fogukat, ha pl megpróbálnak egy ilyen dobozt bekapni, beletörik az állkapcsuk. De nem, eddig mindenki verte a nyálát és csak hencegésre használta az infót, azt egyik se említi hogy így sajna nem lehet nekik úgy betyár mocskosul kivégeztetni és erről csak max álmodozhatnak. A méret fitogtatás a névtelen fórumokon, az az élet. 🤷

(ezt most nem kifejezetten neked írtam, hanem általánosan)

2019. nov. 7. 05:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Kinek mi a nagy , eddig minden partnerem mérete megfelelő volt
2019. nov. 7. 07:00
 14/18 anonim ***** válasza:
A nők többsége NEM vágyik rá, fontosabb neki a partner. Aki meg vágyik rá az nyilvánvalóan azért mert jó neki, élvezi és nem fáj.
2019. nov. 7. 07:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Nagy méretű pénisz...nekem kb. 17 cm ahány nővel voltam, egy kivételével mindegyik rávágta, hogy 20 cm, hiába mondtam, hogy csak 17 körül van, nem, az 20. A legtöbb nőnek a szemmértéke simán csal egy 2-3 cm-t.
2019. nov. 7. 07:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A páromé 15 cm, és imádom, nagyon jó vele a szex. Egyáltalán nem vágyom hosszabb méretre, teljesen kielégít így is.
2019. nov. 7. 07:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a dolog!Mert...úgy a jo ha fáj.😁
2019. nov. 7. 08:20
 18/18 anonim ***** válasza:
60%
Ez akkora hülyeség, hogy a nagy fáj.
2019. nov. 7. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!