Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk (+20), hogy esne nektek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (+20), hogy esne nektek, hogy megkapjátok azt, akire vágytok a sok áhitozás után, de kiderülne, hogy a nő csak egy alkalmat akar?

Figyelt kérdés

Igazából életemben 2 pasit akartam és nem kaptam meg őket. Túl őszinte voltam, egyből menekültek.

Azóta sok ember vágyott rám, de mindenkit visszautasítottam.

Kivéve egyet, akivel megvolt az összhang.

Most lesz vége több év után ... 21 vagyok és elgondolkodtam, hogy nem fogom-e bánni azt, hogy elköteleződés előtt nem flörtölgettem vagy épp nem adtam meg magamnak azt a kis élvezetet, hogy kiéljem magam..

Később már b...hatom :D

Mindent ki kell próbálni alapon.

Van valaki aki úgy néz rám, hogy szemmel vetkőztet..

Erre az a reakcióm, hogy ugyan ezt teszem.

most pl. lógjak vele egy kicsit, hogy aztán jó esténk legyen?

(kiszemeltjeim vannak, hiába a privát...)

2019. aug. 4. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
kicsit csalódott lennék, hogy ennyivel le akar tudni, de egy alkalom is a mennyekbe tud röpíteni, szóval benne lennék.
2019. aug. 4. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Szerelmesre dugnám. Ennyi.

:D:D:D

2019. aug. 4. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezért mutatom meg első alkalomkor is hogy mit tudok. Abban bizba hogy lesz folytatás :D
2019. aug. 4. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ érzelmileg kötődik-e hozzád az illető. Ha igen, vagy el tudna "többet is képzelni" akkor nem esik neki jól. Ha egészséges az önértékelése ÉS előre közlöd, hogy lehet csak alkalom akkor eldönti elég lesz-e neki egyszeri alkalom (99% belemegy így is) és pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

A sexhez - két résztvevő esetén - két igen kell, Te döntöd el, hogy a részedről a 2., 3. akárhanyadik is igen-e vagy sem.

Alkalmi kapcsolatoknál mindig használj óvszert! Egészségedre :)

2019. aug. 4. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyilván rosszul esne de az az egy is sokat számítana!
2019. aug. 4. 23:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Szóval most hirtelen szingli lettél és szét akarod kefélni a várost, mert félsz, hogy nem éled ki magad, mielőtt megtalálod az igazit. Jól értem?

Hallgass a szívedre, a te döntésed, bármit is döntesz, csak annyit kérek, hogy vállald a következményeket!

Én házas férfi vagyok, kevés tapasztalatom volt feleségem előtt és most persze azon fantáziálok, hogy ha vissza mehetnék, akkor szétdugnék mindenkit, aki csak mozog, mielőtt megtaláltam volna a páromat.

Viszont tudom, hogy teljes mértékben befolyásolja az életed. Ha tényleg így tettem volna, valószínűleg nem ismerkedek meg párommal, vagy teljesen más irányba terelődik a kapcsolatunk.

Amikor megismerkedtünk, ő éppen szakítás utáni fázisban volt és nem tudta eldönteni, hogy tombolni akar vagy sem. Elég hamar megkedveltük egymást és sokat randiztunk, de nem történt semmi, nagyon alaposan megismertük egymást mielőtt összejöttünk.

Később elmondta, hogy ha már az elején leteperem, akkor valószínűleg csak egy éjszaka lett volna, mert akkor ugyanolyan lettem volna mint az eddigi pasik, hogy csak a punci érdekel, de azzal, hogy sokat randiztunk, kialakult egy teljesen más kapcsolat.

A tanácsom, hogy érdemes tombolni, tényleg érdemes, de csak olyannal, aki szexuálisan vonz és tudod, hogy semmi esélye egy kapcsolatnak. (Mondjuk egy szerető egy idegen országban vagy egy olyan pasi aki nagyon tetszik és vonz szexuálisan, de mint személyiség nem). Igen, egyszer élsz, próbáld ki olyannal, de csakis olyannal, akit kívánsz!

Én az évek alatt megtanultam, hogy igazán kielégíteni csak akkor tud a szex, ha kívül-belül vonzódok a másikhoz. Ezt fiatalon kell átélned, mert később ennél neked már több kell, ha élvezni akarod a szexet, szóval, hajrá, vagy most vagy soha!

2019. aug. 5. 13:21
 7/9 A kérdező kommentje:

Milyen fél várost? 1-2 emberről beszélek, akiket elhalasztottam és bánom ráadásul visszagondolva megérdemelték volna.

Azért köszi a válaszokat :)

2019. aug. 5. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:
ha CSAK 1-2 emberrel dugni akarsz egyet, akkor nem értem miért izgulsz annyira???
2019. aug. 6. 08:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Mert az olyan laza, akinek senki semmit nem jelent raadasul a fél városon átmenegy... Bocs, de én az életem nem akarom tönkre tenni.

Kaptam választ 😃

2019. aug. 6. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!