Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom azt mondta nekem holnap aludjak nála nem lesznek otthon a szülei. Szexet akar már? Vagy csak én gondolom ezt?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk egyutt
Szülei mennek nyaralni és ő nem ment velük miattam.
1 hétig nem lesznek otthon a szülei.
Nem erőlteti azt mondta ha nem szeretnék akkor ne menjek, de én akarok vele aludni csak még szexet nem szeretnék
2019. aug. 2. 21:11
3/11 anonim válasza:
Mi másért maradt volna otthon? :D
4/11 anonim válasza:
Valószínű, hogy akar szexet. De mondd ezt el neki is, amit itt leírtál.
5/11 anonim válasza:
Nem erőlteti,de azért hívott,és kétlem,hogy nem akar majd bepróbálkozni 2 hónap után.Hisz minden lehetőség adott lesz hozzâ.
6/11 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy te szeretnél vele aludni, de semmi szexet még, csak romantikus, szeretgetős összebújást.
7/11 anonim válasza:
Mond neki meg:)
Nem állsz még készen, de szívesen vele aludnál.
Amúgy meg nem kell egyből dugásra gondolni, akár simogathatjátok is egymást, petting, orál.. ilyesmi. Barátkozhatsz te is az ő testével és ő is a tiéddel.. nem feltétlen kell lefeküdni, mindent csak akkor ha már akarod te is.
8/11 anonim válasza:
Dehogy akar szexelni. Csak dominózni szeretne veled, vagy mecset nézni.
🤔🤨🤣
9/11 anonim válasza:
2 hónap után már eléggé esedékes lenne.
10/11 anonim válasza:
Ha egy egészséges hormonháztartású férfi akkor azt akar! Az a rosszabbik változat ha nem akar. Ez persze nem jelenti azt, hogy meg is kell történnie ha Ön nem akarja. Tisztázza le vele előre, de "gond" akkor van ha finoman meg se próbálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!