Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs nagy farka, az miért keres hosszútávra nőt? Semmi értelme.
# 8/10
te pont kussba maradhattál volna, és nem járatod le magad...swingereztek, azaz engedélyt adsz az asszonynak más farkak importálásához, mekkora egy szánalom vagy. nem nem azért írom, mert elítélem amit csináltok, ha ez nektek jó, de ezzel pont, hogy megerősíted a kérdező álláspontját, miszerint így vagy úgy, de a partnered már más falloszokat is igényel
4 évig voltam együtt az első párommal akinek 15cm volt. Nem a mérete miatt lett vege a kapcsolatunknak, a szex működött kozottunk a legjobban.
Baromsagokat beszelsz! Azt hallottad mar hogy a nőknek is különböző a huvelyuk mérete? Van akinek nagy kell van akinek az átlagos is jo. Nem lehet ennyire általánosítani.
Attol mert neked rossz tapasztalatod van es egy negativ szerencsétlen ember vagy nem kell másnak is a hülyeséget mondanod!
Ez hülyeség.
Lehet, hogy az ideális 16-18cm a nőknek, de attól még az átlag 13-15 is megfelel a többségnek.
Az ideális kereset meg havi 2-3millió forint, attól még nem kell depisnek lenni, ha az embernek egy 0-ával kevesebb.
"Örülök, hogy ennyien elhiszik, hogy ismernek, de nem vagyok se szerencsétlen, se lúzer"
“It's not who you are underneath, it's what you do that defines you.” - Batman
vagyis mondhatod magadat okosnak és mindenfélének, de a tetteid azt mutatják, főleg egy ilyen kérdés, hogy egy nyávogó fürdősqrva vagy aki azt hiszi azért nem elég férfi, mert két centivel kisebb a farka mint a többinek.
Egy biztos :)
A farok mérete nem befolyásolja az embert hogy hosszútávú v csak alkalmi partnere legyen.
Baromság amit írsz ugye azt tudod?
Azt hiszed azok akiknek can barátnőjük az csak azért van mert lónak születtek?
Nem kellene a saját komplexusaidat kivetíteni másokra is. Inkább próbáld meg feldolgozni és (mivel nem lehet a méreten változtatni) kompenzáld valamivel. Mo djuk tanulj meg rendesen szexelni.
Ahogy legtöbbünknek nem az az igényünk hogy a nőnek minél nagyobb legyen a melle úgy hidd el hogy a csajoknak sem az amit írtál.
(csak hogy egy kis ellenpéldával éljek: Nekem nincs nagy. 13 centi amivel elő tudok rukkolni. Na bumm! Viszont megtanultam hogyan lehet ezeket a dolgokat jól csinálni. És b@*ki működött!
Megsúgom hogy a korábbi generációkban is születtek kisfarkúak és ők is találtak párt, csináltak gyereket.
Black magic!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!