Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen korán reggel van értelme snapchatezni lányokkal? F/28
Figyelt kérdés
2019. szept. 11. 08:35
1/9 anonim válasza:
Közép suliban ,főiskolán, egyetemen vagy dolgozni vannak.
Max azokkal tudsz akik otthon vannak betegség miatt . Amúgy nincs értelme
2/9 anonim válasza:
Kedves 2es az a helyzet ,hogy nekem nincs gyerekem. Nem is lesz . Megint össze keversz.
3/9 anonim válasza:
Máskor sincs. Úgyis csak szívatnak.
4/9 anonim válasza:
Nincs gyerekem . Maradjatok már
5/9 anonim válasza:
5ös mi bajod? EGY nő nem mondhatja azt ami a szívén van nem lehet szabad szájú, vulgáris
Fsz helyet mondja azt pironkodva, hogy hímvessző... minek kell neked az a hamis szűziesség mikor az ágyban még a legnagyobb lottót várod a lánytól, hogy egy gátlástalan szajha legyen?
7/9 anonim válasza:
8. Különbséget kell tenni a hálószoba és a szociális élet között, 26 évesen igazán tudhatnád ezt.
8/9 anonim válasza:
Miért snapchatezni akarsz, mért nem ismerkedni? Szerda van, 11-től kezdve megy a nappali swingerparti az egyik Budaörsi klubban miért nem ott vagy? Szerintem az izgalmasabb lenne :)
9/9 anonim válasza:
Málnácska az a baj h te mindig gátlástalan vagy. Ha így viselkedik egy nő, és így beszél az nem igazi nő. Már értem h miért vagy egyedülálló.
Remélem a gyerekednek nem ezt a példát mutatd,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!