Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha crossdresser...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha crossdresser függő lettem?

Figyelt kérdés

Függő lettem, rettenetesen szégyellem a dolgot, felpróbáltam női ruhákat és fehérneműket fiúként, és mára már anélkül el sem tudok élvezni, felizgulni, ha nem vagyok bennünk.

Valaki tudna segíteni, tanácsot adni, aki esetleg hasonló helyzetben van? Írhat nyugodtan privátba is. Nem tudom mit tegyek.

Köszönöm mindenkinek a választ!

2019. nov. 6. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
fogad el magad olyannak amilyen vagy
2019. nov. 6. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

És ezt gondnak találod?

Vagy inkább kifejezetten nagyon élvezed?

2019. nov. 6. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot csinálhatsz: vagy küzdesz saját magad, a vágyaid ellen és állandó harcban leszel önmagaddal, a szexualitásból örömforrás helyett problémát, stresszt, boldogtalanságot csinálsz.

Vagy elfogadod saját magad, azt is hogy nem vagy ezekkel a vágyakkal egyedül, ez már a XXI. század. S bár nem általánosan elfogadott, sokan meg is vetik a CD-t, de semmi köze a környezetednek hozzá te hogyan és miként szereted. Megbékélve önmagaddal keresel a vágyaidnak megfelelő partnereket, közösséget.

2019. nov. 6. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem írták, fogadd el magad, és próbálj vele együttélni! Ha próbálsz elszakadni, az csak kis ideig bírod, aztán ismét rád tör a vágy.Biztos talász olyat aki elfogad, neadjisten támogat is. Ne őröld fel magd! (ja, meg "szakember"-hez se fordulj, mert ugyse tud rajtad segíteni, de egy csomó pénzedtől megszabadít.
2019. nov. 6. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!