Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha crossdresser függő lettem?
Függő lettem, rettenetesen szégyellem a dolgot, felpróbáltam női ruhákat és fehérneműket fiúként, és mára már anélkül el sem tudok élvezni, felizgulni, ha nem vagyok bennünk.
Valaki tudna segíteni, tanácsot adni, aki esetleg hasonló helyzetben van? Írhat nyugodtan privátba is. Nem tudom mit tegyek.
Köszönöm mindenkinek a választ!
És ezt gondnak találod?
Vagy inkább kifejezetten nagyon élvezed?
Két dolgot csinálhatsz: vagy küzdesz saját magad, a vágyaid ellen és állandó harcban leszel önmagaddal, a szexualitásból örömforrás helyett problémát, stresszt, boldogtalanságot csinálsz.
Vagy elfogadod saját magad, azt is hogy nem vagy ezekkel a vágyakkal egyedül, ez már a XXI. század. S bár nem általánosan elfogadott, sokan meg is vetik a CD-t, de semmi köze a környezetednek hozzá te hogyan és miként szereted. Megbékélve önmagaddal keresel a vágyaidnak megfelelő partnereket, közösséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!