Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a napi 2 maszti sem elég? Csak én vagyok ennyire kielégíthetetlen?
Már egy ideje nem volt kapcsolatom, sokszor azt veszem észre, hogy már napi 2 maszti sem elég. Normális ez?
22/L
Mivel nincs aktív szexuális életed, de vágysz rá, az önkielégítés meg soha nem lesz ugyanaz az élmény, mint egy aktus, így persze, hoyg nem elég a napi kettő sem.
Meg eleve nem az orgazmust hiányolod, hiszen azt meg tudod adni magadnak, hanem az ismerkedés, az út a szexig, és maga a szex folyamata, szintén nem a vége, hogy elélvezel. Ez kell, hogy csillapodjon a libidód. A megoldás egyszerű. Pasizz/csajozz (ízlésed szerint), akár egyéjszakásra, akár játszótársat szedsz össze, akár tartós lesz.
1#:
Igen, bizony előfordul.
Néha magam is szégyenlem, hogy a férfiakhoz tartozom.
1. sehol nem írta a kérdező, hogy ismerkedne.
2. sehol nem írta, hogy segítség kellene neki
3. sehol nem írta a kérdező, hogy szeretne a masztizás helyett szexelni.
4. sehol nem írta, hogy várja a privát üzeneteket.
A maszturbálás az azért maszturbálás, mert egyedül végzik többségében, az oka is hasonló, "visszanemtérítendő" gyors örömszerzés saját magunknak.
Csak a sötét, buta, gyorsanprivátotapuncinak embereknek levezettem.
Azoknak akiknek írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!