Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy kielégíthetetlen vagyok?
Ciki vagy sem, de 3 szeretőt tartok egyszerre, és még így is kevésnek érzem.
Az egyik nem szereti az orális szexet, a másiknak nem finom a puncia de jó az orális szex, a harmadik sajnos keveset ér rá (kicsit túl hízott).
Szeretem ha van mit fogni, de nem szeretem ha nagyon kövér.
Szeretnék komoly párkapcsolatot de nem megy, mert nem találok olyan nőt akinek a szexuális kultúrája megfelelne nekem. (lehet csak szerencsétlen vagyok)
Mit tehetnék?
2-es:
Szerintem nem.
Lehet, hogy azért, mert egy kapcsolattól csak annyit várok el amennyit én is adni tudok.
Mit jelent ez?
Akit szeretek, azért mindent megteszek akkor is ha nekem nem jó.
Pár példa: nem tudok elég fáradt lenni ahhoz, hogy a másikkal ne foglalkozzam, nem unom meg sosem megkérdeni a másikat, hogy milyen napod volt, még akkor sem ha számomra nem érdekfeszítő, vagy nem értem amit elmesél.
Fejfájósan is szeretkezem ha erre vágyik/vágyna, legyen hajnali 4 óra, vagy éjfél.
Olyan pózba és úgy, ahogy ő szeretné, ahogy neki a legjobb.
azért érzed, mert inkább választasz 3 szart mint 1 jót. A szex egy idő után már minőségre megy, és ha nincs meg az a minőség, akkor nem vagy kielégülve.
Szexuális kultúra meg kialakítható, de ahogy látom, neked sincs nagy, csak nagy pofád, és beéred bárkivel, csak lyuka legyen és hajlandó legyen leszopni.
Két utolsó...
Érzelmek nélkül nem megy, és nem a hibátlant keresem.
Nekem pont eléglenne anyi, amennyit én is adni tudok.
Legyen az tiszetelet, szeretet, szerelem, szex, figyelmesség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!