Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami nálatok már megüti a "beteg" szintet?
Figyelt kérdés
Szexuális vágyak kiélése szempontjából.2019. nov. 5. 10:55
11/17 A kérdező kommentje:
Butt plug ❤
2019. nov. 5. 11:37
12/17 anonim válasza:
Ne oktass ki a szexről. Nyugi, a nőim feltolták nekem a 18as dildót tövig, s közben úgy szoptak. 🙂
13/17 anonim válasza:
Pisi-kaki szex az mar a határ a többi jőhet!
f
14/17 anonim válasza:
Mindenkinél máshol vannak a határok. Pont ezért nem az számít, hogy mások mit gondolnak, vagy mi az "átlagos" hanem csak az, hogy a saját határaid, vágyaid egyezzenek a partnerrel. Ha közel vannak a határok akkor az nagyon jó, izgalmas kalandokban lehet részed.
15/17 anonim válasza:
Allat kaki pisi, bdsmet szeretem szubkent
16/17 anonim válasza:
Pasiként sperma játékok, amikor szájból szájba kerülne vagy többes szexnél más pasi spermája ott ahol nekem az kellemetlen
meg persze a pisi/kaki dolgok
az ilyen tágítós, meg óriás cuccot feldugó dolgok sem kellenek
17/17 anonim válasza:
Orál, anál, pisi, kaki, t×nrúgás cipőben, -csizmában, fojtogatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!