Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg beteg lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg beteg lennék?

Figyelt kérdés
Én ezen az egészen már csak nevetni tudok.. Na szóval, egyik haverom azt mondta, hogy beteg vagyok, amiért felizgulok az egyik osztálytársamra (aki amúgy egy fullos csaj), mert hogy normális ember nem fog felizgulni az osztálytársaira. Meg betegnek tart, amiért nálam 1-2 évvel fiatalabb lányok tetszenek. F
2019. okt. 23. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Titokban arra vágyik, hogy a haverodra izgulj fel :))
2019. okt. 23. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség! Nem vagy beteg! Azért mert az osztálytársad, még tetszhet, kiverheted a képeire, vagy csak rágondolva!
2019. okt. 23. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem is nagyon tetszik az egyik osztálytársam... Csak én lány vagyok, ő meg fiú... Attól mert osztálytársak vagytok, még bejöhet neked.
2019. okt. 23. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Beteg az agya annak aki ezt mondja rád! Hülyeség.
2019. okt. 23. 15:07
 5/6 anonim válasza:
100%
Ez hülyeség osztálytársaidra is izgulhastz...nem tesz semmit... termeszetet nem tudod irányitani ha rá izgulsz nem tudsz tennni ellene ..ez a természet rendje
2019. okt. 23. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Valóban beteg vagy te is meg a haverkád is! Agybetegek vagytok
2019. okt. 23. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!