Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nő miért hord a párja előtt is unalmas bugyit?
Figyelt kérdés
2019. nov. 4. 10:13
11/19 anonim válasza:
Nem a bugyira szoktam felizgulni, hanem arra, aki viseli. Én a tangát kimondottan utálom. Mondjuk az exem majdnem mindig abba volt,akármennyire is kértem h hanyagolja, mert közönséges és nem egészséges...
12/19 anonim válasza:
Mert úgy kényelmes, te sem ingben állsz neki füvet nyírni. A nő otthon nem szex-cicababa, próbababa, hogy állandóan tűsarkúban, combfixben, csipképen parádézzon, hanem partnert, társ. Ha zavar akkor mond el a párodnak, hogy milyen bugyi, fehérnemű ami izgat és ha szeretitek egymást akkor valószínűleg az ágyban felveszi a kedvedért.
13/19 anonim válasza:
az kényelmesebb. Mint ahogy neked is kényelmesebb telefont nyomkodni, mint hogy naponta 3 órát edzeni és sportolni
14/19 anonim válasza:
Minek egyáltalán otthonra bugyi rá? :-))
16/19 anonim válasza:
"Mert úgy kényelmes, te sem ingben állsz neki füvet nyírni."
Ó, ha látnád...! (az alulról semmi verzió szokott lenni a legnyerőbb) Bármilyen tevékenységet szívesen dobunk fel egy kis szexiséggel, csábítással. Mondjuk akiknél az "ágy" a szexuális élet szinonimája és kizárólagos színtere, azok szemében lehet, hogy ez furcsa.
Mindenesetre a partner-társ dolgot aláírom, csak olyannal érdemes ezeket a huncutságokat, aki partner benne. Illetve aki maga nem hajlandó venni a fáradtságot, annak nincs alapja hasonlót várni a másiktól.
17/19 anonim válasza:
Nem akarják, hogy a párjuk kevesebbnek érezze magát a saját elnyűtt, néha hugyfoltos, régi alsogatyajaban,.
18/19 anonim válasza:
Ha otthon vagyok nem is hordok bugyit. De egyébként nincs unalmas bugyim mindegyik szép es szexi.
19/19 anonim válasza:
Én soha nem hordok unalmas bugyit, 14 éves korom óta izgalmas és szexy tangáim vannak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!