Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet bugyit (vagy egyeb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet bugyit (vagy egyeb notol szarmazo izgato dolgot) venni?

Figyelt kérdés
olyasmi dolgok erdekelnenek amiken punci nedv van, mert fokent az izgat. eddig nem talaltam erre alkalmas oldalt v forumot, javasolnatok?
2019. okt. 7. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit fizetnél érte? :D
2019. okt. 7. 23:21
 2/10 A kérdező kommentje:
kozos megegyezesre gondoltam az arat illetoen
2019. okt. 7. 23:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen bugyi kell és mennyit fizetsz?
2019. okt. 7. 23:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben annyira nehéz? Keresel egy prostit, aztán megkéred, hogy gyömöszölje a puncijába és adja neked. (Extraként még meg is dughatod.) :)
2019. okt. 7. 23:35
 5/10 A kérdező kommentje:
mert a prosti draga :D annyit nem er nekem a dolog. a prosti aranak a negyedebol siman meguszhatom a dolgot kb
2019. okt. 7. 23:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Negyed áron??? Mégis mennyit akarsz rászánni? Egy jobb minőségű női fehérnemű nem 1-2 ezer Ft - nemhogy még a használt "felárat" is számolva hozzá.
2019. okt. 8. 00:22
 7/10 A kérdező kommentje:
mar vettem bugyit. sikerult megegyezni ugy az eladoval, h mindketten jol jarjunk. en se 1-2 ezerre gondoltam. de a "mennyit adnal erte" tipusu kerdesek nekem komolytalanok. fokeg ugy, h nem ajanlatokat varok, csak egy oldalt/forumot amit erre talaltak ki
2019. okt. 8. 00:33
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Hát én ha nő lennék ebből biztos megtudnék élni.

Ilyen degeneráltakból lehetne nagy pénzeket levágni.

Egy csaj ismerős (vörös) mesélte hogy egy idősebb ember nagyon akarta hogy mutassa meg neki a punciját, de ő nem .

Erre azt kérte hogy akkor vágjon le belőle szőrt és azt vigye már neki majd el.

Na ez a csaj taácsot kért egy idősebb kolleginától és arra jutottak hogy van egy helyen szép vörös kecskék és annak a szőréből vigyen neki egy tincset.

Vidd is neki és az ipse kezébe vette és nagy vigyorogva az orrához tette és hálálkodott neki nagyon.

Ezek meg úgy röhögtek , meg volt a hét vicce és hülyéje.

2019. okt. 8. 07:12
 9/10 anonim ***** válasza:
a közös megeggyezés nekem azt sejteti, hogy cserébe te kinyalnád vagy hasonló, olyan dolog amiért szintúgy fizetni kellene, de gondoltad te okos leszel
2019. okt. 8. 08:37
 10/10 A kérdező kommentje:
kozos megegyezes = javaslok egy arat, o is javasol egyet es kozepen talalkozunk.
2019. okt. 8. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!