Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édes hármasra vágyik a barátom - nem vagyok neki elég?
Mindenki elelvez egyezer.... ez nem indok hogy jó veled a szex.
Neki volt más is előtted, vagy oda-vissza eldől voltatok egymásnak?
Mert lehet hogy másra vagyok?
Lehet hogy sokkan vágynak egy harmadik személyre, vagy annálra , én egyáltalán nem szeretem, meg az egyejszakas kalandok sem jöttek be. F
9# jól mondja 👍
Te meg mond azt neki hogy te meg 2 férfival csinálnád.
Na erre mit lép?
lol.
Azért mert izgató a fantázia, attól még nem jelenti, hogy kevés vagy neki. Azért mert te izgatónak találod mondjuk a GangBanget, az nem azt jelenti, hogy te nem tudsz kielégülni ha legalább 5 farok nem dug meg. Ez csak vágy. És a hármas egy nagyon átlagos vágy.
Ő a felállást találná vonzónak, hogy egyszerre két nő kényezteti, hogy felváltva dughatna, hogy az egyik szop a másik nyal, hogy cici és punci egyszerre és a többi.
Engem is izgat mint pasi, de ha őszinte lehetek, biztos nem tudnék úgy teljesíteni, hogy a két nő teljesen kielégüljön.
Emiatt ne legyen rossz álmod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!