Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont akkor léptek be szobába mikor a barátom az arcomra élvezett. Más is járt már így? 19L
Figyelt kérdés
2019. okt. 31. 22:14
1/11 Noren1989 válasza:
Anyudék, igaz...?
Nem, nem jártam még így.
2/11 anonim válasza:
Erre lehet mondani, hogy jól elkapott pillanat.
3/11 anonim válasza:
Valahogy add a tuttukra, hogy máskor kopogjanak, ha be mennek a szobádba. Egyébként ne foglalkozz azzal, hogy látták, ahogy a barátod az arcodra élvez, mert az az orálnál az egyik természetes befejezési mód.
5/11 anonim válasza:
Igen
Csak nekem a számba élveztek
20/l
6/11 A kérdező kommentje:
Jobb lett volna ha inkább a számba élvez,mert akkor nem látták volna a spermás arcom.
2019. okt. 31. 22:50
7/11 érdeklődő35 válasza:
Akkor viszont párod farkát látták volna a szádban. Így is látták persze, de nem annyira intim helyzetben, még ha sejthetik is, hogy előtte mindenhol járhatott benned...
10/11 anonim válasza:
Eddig azt hittem csak én vagyok ennyire szerencsétlen.
Nagyon kellemetlen szitu volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!