Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiatal lány szép, jó alakja van, és nyitott szexuálisan, akkor bármit elérhet amit csak akar? 19/l
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 18:51
11/15 anonim válasza:
Nem, nem érhet el mindent max. ha nekiáll k...vulni, de ott is van aki tucatk... marad más meg leakasztja az aranyhalat. Ne a p...náddal akarj érvényesülni, tartsd már magad ennél kicsit többre!
12/15 anonim válasza:
Jobban jársz ha, neki állsz valami épkézláb szakmát tanulni, ha annyira kell a pénz! Kitartott parazitákból és prostikból van elég. Ezek a nők csak arra valóak, hogy ürítsen az ember, egyébként semmibe sem nézik őket. Gyarapítsd azok táborát, akik saját erejükből értek el valamit, azokra felnéznek és te is tükörbe tudsz nézni: "Igen, sokat nélkülöztem, hajtottam, de elértem amit akartam!" Ezekre a nőkre nézünk fel.
13/15 anonim válasza:
Mindent nem érhet el, mert az általad felsorolt jellemzőkkel rengeteg lány van. A rengetegnél is több. Szerencse kell, ha "csak" ennyid van. Ha valami plusz érdekesség van benned, akkor nagyobb az esély. Pláne hosszútávon.
14/15 mikeXxX válasza:
Nálam biztos nem max egy jó nevetést érnél el 😊 !
15/15 anonim válasza:
Nem a kur.válkodáson kéne gondolkodni, hanem dogózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!