Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy lány már hónapok óta nem szexelt?
Figyelt kérdés
Szakításon vagyok túl.
A kollégáim mindig ezzel foglalkoznak, már kezdem kínosan érezni magam, hogy az én (nem létező) szexuális életem nyitott könyv a munkahelyemen.
Ha szexelnék valamivel, akkor meg az lenne a téma, hogy na végre...
Miért ekkora nagy ügy, ha valaki nem szexel mert nem találja rá a megfelelő embert?
2019. nov. 3. 17:41
1/8 anonim válasza:
Inkább az a gáz, hogy ezt tudják a munkahelyeden! Talán nem kellene minden infót megosztani a kollégákkal!
2/8 Noren1989 válasza:
Asszem felesleges a kollegáiddal foglalkozni,
ebből a szempontból.
Vagy már sobaállnak, hogy ki répázna/répelne meg?
3/8 anonim válasza:
Igen, dugasd meg magad egy idegennel, attól jobb lesz...
4/8 A kérdező kommentje:
1-es, rájöttek, hogy nem vagyok vele, mert régóta nem jött értem munka után.
2019. nov. 3. 17:51
5/8 anonim válasza:
A Munkatársad aki ezt sorolja meg akar dugni, ennyire egyszerű. Máskülönben nem sorolná.
6/8 anonim válasza:
Én se szexeltem már hónapok óta. Egyáltalán nem érzem gáznak.
Viszont nem értem miért osztod meg a szexuális életed a munkahelyeden.
7/8 anonim válasza:
Szerintem az olyan idióta a gáz aki ilyen kérdést tesz fel. Meg a kollégáid is jó nagy tajparasztok lehetnek. (nem követem a kérdést..)
8/8 anonim válasza:
Ja, semmi közük hozzá hogy mit csinálsz és kivel.
Még kell nekik mondani, hogy a téma nem tartozik rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!