Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki már szexelt pénzért (nem prostiként)? Ha igen, miért tetted?
Én sugar baby voltam többször is, de nem igazán értem ezt a “nem prosti, de pénzért szexel” megfogalmazást. Aki pénzért szexel, az prosti és kész, persze annak vannak fokozatai, kezdve az olcsó útszélitől a dubai luxuskváig.
Nekem az volt az indíttatásom, hogy egyetem mellett kellett támogatás, amit a szüleimtől nem kaptam meg, diákmunka meg keveset fizet. A támogatóimtól havi 300-500 ezret kaptam, ezt nagyrészt készpénzben, kisebb részt shoppingolások, ajándékok(pl airpods) formájában.
Én sugar baby voltam*
Nem te egy kur.va voltal es kesz.
Bameg pont azt írtam, hogy mindegy hogy minek nevezzük, ugyanaz😂Csak más keretek között. Pl én nem szexeltem naponta 5 más férfival, hanem fix partnerem volt. És igen, kva voltam, nem szégyellem vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!