Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk miért vagytok oda annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért vagytok oda annyira a szopásért?

Figyelt kérdés
Eddig minden pasim megvolt őrülve a szopásért.Mindegyik azt akarja,hogy szopjam le.De miért annyira jó ez nektek?A punciba nem olyan jó?Az igazat megvallva én nem nagyon szeretek szopni.Ha nyalnak azt se szeretem.Egy jó szeretkezés szerintem többet ér mint ez a divatos szopkodás nyalakodás.Tehát a kérdés az,hogy miért jó ha leszopnak benneteket?
2019. nov. 3. 17:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon kellemes érzés és kényelmes is. Elég csak kényelembe helyezkedni, élvezni és várni az örömöt.
2019. nov. 3. 17:59
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
A pinába sokkal jobb. Ha a nő tudja használni a hüvelyi izmait. A csajom úgy megdolgozza a farkam a puncijával hogy komoly erőfeszítés hogy ne élvezzek el ha elkezdi.
2019. nov. 3. 18:02
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Puncit nyalni szeretek, de szopásért nem vagyok oda. Természetesen örülök, ha kapom ám elvagyok nélküle.

Behatolás párti vagyok :)

2019. nov. 3. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Az egyik legcsodalatosabb érzés, és gyönyörű a nő miközben csinálja. A szája formája, a keze mindent egység tökéletes. És egyáltalán nem divat dolog, végül is már a rómaiak is csináltak. És számomra férfiként egyáltalán nem a felsőbbrendűség vagy egyéb miatt jó.
2019. nov. 3. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Nehéz megmagyarázni, hogy miért jó, talán azért, mert ilyenkor a mi örömünkért szop a lány, hogy mi élvezzük, amit csinál. Meg látványra is látványos.
2019. nov. 3. 22:52
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
Első vagyok: nem lett meg. :(
2019. nov. 3. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!