Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek? Mi a legjobb döntés?
Van egy srác, aki iszonyatosan tetszik, mint külsőleg, mind belsőleg, mondhatni álompasi számomra. És azt beszéltük, hogy majd decemberben elmegyek a lakásába és lesz szex, meg egyéb dolgok. (Szűz vagyok még.) Azt mondta, hogy több alkalomban is benne lenne velem. Viszont azt mondta, hogy az se baj, ha nem lesz semmi. Most akkor mit akarhat? Én kapcsolatról álmodozom. Egyébként ő 22 éves.
18/L
Ezt egyedül te tudod eldönteni, h érdekel téged annyira a pasi, h bele mész lesz ami lesz, vagy inkább nem kockáztatsz h utána neked fájon, és majd visszagondolsz néha h mi lett volna ha....
Döntsd el. Ne legyél ilyen döntésképtelen.
L
Azt hogy mit szeretnél már pontosan tudod, csak azt nem értem miért vársz vele decemberig?
A pasi lehet azért mondta az sem baj ha nem lesz semmi, mert nem akart "nyomulósnak" tűnni. Egyébként mi lenne ha előtte úgymond randiznátok 1-2, csók miazmás? Ha bízol benne, tetszik is akkor hajrá, 19 évesen ne legyél már ennyire döntésképtelen, döntsd már el hogy tetszik-e a pasi vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!