Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri meg a pasinak nagyobb összeget ajánlani egy nőnek egy éjszakáért?
Nemrég kezdtem egy új munkahelyen, ahol kaptam már szexuális felajánlásokat, de mindig elutasítottam.(a munkaköröm nem a szexualitással kapcsolatos, csak valamiért a pasikat izgatja) Nagyon sok gazdag emberrel találkoztam, és egy volt olyan aki hosszabb ideig próbált csábítgatni. Mikor nem adtam be a derekam, feldobott egy összeget, amit adna ha vele töltenék egy éjszakát. Ezen annyira meglepődtem, hogy csak hebegtem-habogtam, főleg ha az összeget nézzük. Kb 7-8 havi fizetésem lenne, úgy hogy nem keresek rosszul. Nem adtam neki rá választ, azt mondta ad időt hogy átgondoljam. Nagyon sok barátnőm, munkatársam mondja hogy fogadjam el, és használjam ki az alkalmat. Annyire nem gondolkoztam még rajta hogy elfogadjam-e, de az megfordult a fejemben, hogy miért kínálna ennyit, vagy miért akar ennyire lefeküdni velem. Nem is az a rossz pasi, egy ilyen 10/7-8,csak 10 évvel idősebb. Magamat sem mondom csúnyának, de azért ennyit nem fizetnék magamért. Szerintetek miért akar ennyi pénzt felajánlani egy éjszakára? Lehet valami hátsó szándéka is?
Ui: légyszíves mellőzzük a "kamu" hozzászólásokat, mert tényleg nem az.
Szerinte kérdezd meg tőle, hogy miért tette. Mi -- nem ismervén sem őt, sem téged -- erre nem tudunk válaszolni. A hátsó szándékokból sok lehet, ebből egy párat már leírtak a válaszadók.
Sok sikert, és ne felejts el adózni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!