Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lany nagy mellel, husos hassal, lapos fenekkel vagy magasabb lany kis mellel lapos hassal, nagyobb kerek izmos fenekkel es izmos labakkal? Melyik kombo jobb, miert?
Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 21:32
1/18 anonim válasza:
Az a jobb, amelyikbe beleszeretsz.
2/18 Noren1989 válasza:
Nekem speciel a vékony lányok a fétiseim, szolid mellekkel.
B-Bettinát választom, ha lehetséges.
Az ok egyszerű, személys preferencia.
3/18 anonim válasza:
Amelyik laza és bevállalós,fontosabb mint a kinézete.F
4/18 A kérdező kommentje:
A kerdes kinezetrol szol:) Erre valaszoljatok ha nem nagy keres.
2019. okt. 28. 21:38
5/18 anonim válasza:
A kerek fenekű, mert a lapos fenék lehanģoló.
6/18 anonim válasza:
nem is tudom,amit az elsőről leirtál az totál nem jön be. de egy jó bulkesz,kisebb mellekkel,izmos lábakkal,szeretném egész éjjel.
7/18 anonim válasza:
Lásd kivel van dolgod: én elviszem a nagy mellű lapos seggűt. Neki is kell egy kis boldogság!
8/18 anonim válasza:
A csinos nők jönnek be akiknek van kisugárzása, odaadóak, kedvek nem XXI. századi plázacicák, a magasság és egyebek már másodlagos - egyben ahogy van úgy fogjon meg.
9/18 anonim válasza:
Miért kéne megalkudni? Ha nekem az alacsony, közepes mellű, kerek seggű, lapos hasú nők jönnek be, akkor olyanokkal fogok ismerkedni. Persze feltéve, hogy elég jól nézek ki hozzájuk. De sosem értettem az ilyen kérdéseket, kb ilyen “válassz a 2 szar közül, hogy melyik kevésbé szar”.
10/18 anonim válasza:
A másodikat kérném, elvitelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!