Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet élni egy életet úgy, hogy az ember nem él szexuális életet csak a kezével könnyít magán?
Ha vulkáni vagy, belehalhatsz, ha hétévente egyszer nem párzol. Emberként ilyen veszély nem fenyeget.
Érzelmileg lehetnek problémák, mert az ember elvileg társas lény, de el lehet viselni. Bár én könnyen beszélek, egy kicsit aszociális vagyok, nekem csak nyűg lenne egy társ. :-D Meg aztán ott vannak a piszkos anyagiak is. Elég magadra költeni, egy "adag" vizet és áramot fogyasztani, egy emberre kaját venni. Egy kapcsolatban ezek a kiadások megtöbbszöröződnének.
Le lehet.
Es nem mindenki szuperhelyes pasi, akire tapadnak a nok a CNC mellett is....
A noknek meg tul konnyu....
35F incel
Nagyon adom a 17-es válaszát!
Az emberek egyszerűen nem tudnak kapcsolatokat kiépíteni, és ezért mindenki hibás, csak ők nem, természetesen.
Önfejlesztés, és lenne neked is barátnőd, kérdező.
En meg 3 idegen nyelven tudok tartalmasan beszelgetni, szeretik is a nok a tarsasagomat. Jo kis friendzone-toltelek vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!