Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális férj mellett hogy bírtok hűségesek maradni?
19-es vagyok.
Visszaolvastam és nem fogalmaztam elég pontosan. Bár tényleg kiakaszt a szeretős része a dolognak nem erre akartam volna fektetni a hangsúlyt.
A lényeg hogy ha kezdetben volt szex akkor most is lehet, aszexuálisnak lenni csak annyit jelent hogy nem gerjed be senkire sem a párod. Ettől még lehet libidója, vagy ha az nincs is, lefeküdhet veled már csak azért is mert neked jól esik. Ha meg azóta teljesen kivonja magát a szexuális életből akkor lehet hogy csak egy kifogást keresett. Minden esetre beszélj vele a dologról.
Amúgy meg csak lehet hogy némi megértésre vágyna (mint a legtöbb aszex).
én örülnék ha aszexuális,impotens lenne az a férfi akit szeretek,mivel hogy nem kívánom a testiséget,a szexet.
Sajnos nem találok ilyen férfit aki vállalja hogy nincs igénye a testiségekre,szexre! :( 30+
Sajnos nem merik felvállalni hogy impotens és aszexuálisak... :(
Ha teljesen más az igényetek akkor sajnos tönkre megy a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!