Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális férj mellett hogy bírtok hűségesek maradni?
Figyelt kérdés
Kérdésem elsősorban azokhoz a nőkhöz szól, akik aszexuális férj mellett élnek. Hogy bírjátok szeretkezés nélkül?#aszexualitás #aszexuális férj
2019. nov. 2. 22:18
11/23 anonim válasza:
Az ilyen kapcsolat az egèszsèg rovására mehet.Èn is belerokkantam.
12/23 anonim válasza:
Magadban is kereshetnél hibát!!!Olyan mint a szomszéd csaj, aki 60 kg-os volt, gyönyörű volt, de felszedet vagy 60-70 kg-ot és úgy néz ki mint egy állat. Csodálkozik, hogy nem rakja meg a férje. Ezért szakítottam a barátnőmmel. Összeköltöztünk és tisztára elhagyta a szentlélek. Volt amikor nem fürdött, meg állandóan csókolgatta a macskát, ami kint bagzott. Összeköltözés előtt meg tip top..szűk ruci, ilyen-olyan fehérnemű, orvosos "jelmez". Aszexuális férj , mi?? Lehet megijed tőled reggelente.
13/23 anonim válasza:
Nekem a feleségem aszexuális.13 éve nem szexeltünk,nagyon nehéz.Nem csaltam meg még.Maszturbációval megoldom,de ugye abban nincs semmi érzelem,mint egy szeretkezésben.
14/23 anonim válasza:
Az előző vagyok.Már többször éreztem magamon a depresszió jeleit ez miatt.
15/23 anonim válasza:
És mi lenne mondjuk ha véletlenül esetleg beszélnétek a férjetekkel/feleségetekkel és megoldást keresnétek a problémára? Vagy ha tényleg nem tudtok egymással élni akkor szépen elbúcsúztok egymástól és kerestek magatoknak párt aki hozzátok illik? Kommunikáció, emberek, nem ennek kéne lennie a kapcsolat alapjának?
16/23 anonim válasza:
Sokan azt gondolják, hogy egy aszexuális partnerhez kötelező a hűség holott az már hülyeség!
17/23 anonim válasza:
Minden partnerhez kötelező a hűség, azért mentél hozzá az istenért.
18/23 anonim válasza:
Én magam vagyok aszexuális. Nálunk a nyitott kapcsolat tökéletesen működik, engem nem zavar, ha a párom mással szexel, amikor igénye van rá. Ettől még szeret engem, már évek óta együtt élünk és egy hónapja jegyesek is vagyunk. Én ezt úgy fogom fel, mint mondjuk azt, hogy ha én nem szeretnék horrorfilmet nézni, a párom meg igen, akkor nem velem nézi, hanem más ismerőseivel, mert attól, hogy egy pár vagyunk, nem vagyunk összenőve, nem kötelező mindent csakis egyedül velem csinálnia. Nyilván ez nem feltétlenül működik mindenkinél, mert mindenki olyan, mint én, vannak más aszex ismerőseim, akik azt mondják, nem tudnának nyitott kapcsolatban lenni, de személy szerint nálunk ez bevált.
19/23 anonim válasza:
Ok, próbálok szépen fogalmazni de ez a szeretősdi eleve egy nagy wtf számomra. Amúgy attól hogy még nem érez késztetést arra hogy szexeljetek még tud és még akár élvezheti is. Kicsit legyen már annyi benned hogy megtudsz valamit a szexualitásáról mielőtt rögtön szeretőt keresnél. Ha még egyből ez jutott eszedbe akkor lehet hogy el kéne válnotok merthogy te nem szereted igazán az biztos.
20/23 anonim válasza:
18 - korrekt, teljesen világos amit felvázoltál: a lélek egyesül, a test szabadon éli a kijelölt pályáját!
A 19-esnek meg a standard, beragadt, a gyakorlati élettől elrugaszkodott mantrái inkább szánalmasak mint hitelesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!