Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190 centis pasi és 158 centi nő?
Ezek csak számok, nyilván nem ez a döntő. De akkor is.
N
A magasság nem számít. Én többnyire azon vagyok kiakadva, ha a nők rám teszik, hogy a magas sarkúban 3-4 centivel magasabbak nálam (176 cm vagyok). Ilyenkor javaslom nekik, hogy akkor randizzanak a cipőjükkel és alakítsanak vele családot.:D
A kérdésre válaszolva, nem, egyáltalán nem gond, hogy ki milyen magas, ha nagyon kedvelitek egymást. engem például nem zavart soha ha a nő magasabb volt tőlem
Úgy ismerkedtünk meg, hogy játszottunk online és kép se volt meg semmi csak egymás hangját hallottuk.
Jó pár kört mentünk mire kiderült én meg anyaaam... xd
Anyámék 17évig voltak házasok. Fater 198cm volt anyám 160 magas. Anya kimondottan szerette mert egy stabil hegy volt aki mindig biztonságot nyujtott. Olvastam egyszer a Testbeszéd a szerelemben c.könyvben,hogy az ideális magasságkülömbség megfigyelések alapján 4-6cm. Ettől vannak nagyon eltérő boldog párok, de átlag4-6.
Hogyha boldogok vagytok együtt, ráadásul nem is képalapján ismerkedtetek meg ,akkor miért ne próbálnátok meg? Hogyha nem jön be adtatok egy esélyg. Ha bejön akkor ásó kapa nagyharang!Sok boldogságot!
Ugyan.. Majd egyszer biztos.
Nem csak a magasságom miatt vagyok elátkozva... Hamarosan Amerikába költözik.
De azért köszi 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!