Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjem az előjátékot?
Szóval az a helyzet hogy most vasárnap találkozok egy lányal akit már egy éve ismerek,és beszélgetünk már erről hogy ő szivesen le feküdne velem,(ő már nem szüz) de én sajnos még az vagyok..benne vagyok a témában és akarom is viszont én jobb akarok lenni mint az előző barátja volt..
Tudom hogy az előjáték,szinte a legfontosabb,ha már ott jól sikerül be nedvesiteni a bugyit,a többi már csak hab lesz a tortan,de ha valaki hozzá tud még is füzni valami jó bevált módszert ,vagy hogy lehet kézzel el jutatni a csucs pontra?hogy élvezetes és felejthetetlen legyen neki velem?..hállás lennék minden komentelőnek,férfiaknak és nőknek egyaránt..
Kezdd el mar napkozben, ird le, mit szeretnel vele csinalni. A reakcioibol ugyis latod, mi jon be. Konnyebb lesz, ha mar elore picit felizgatod. Ezzel te is olyan hangulatba kerulsz ( meg jobban 🙂), es menni fog.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!