Hol kezdjem? el szeretném kezdeni nézni az animeket de nem tudom hol kezdjem! Vagy mit kene keresnem!
Először a magyar szinkronos animéket ajánlom mondjuk egy nagyobb animével: pl naruto, dragon ball, death note de kedvedre válogathatsz.
Nem.kell feltétlenül magyar szinkronossal kezdened, mert a legtöbb jó animéhez nincs is magyar szinkron csak szöveg
Remélem tudtam segíteni :)
Szia! Tudok ajánlani párat, ami talán tetszene. Kezdésnek nem ajánlom, hogy egy 700 részes Narutót válassz, kezdj inkább valami rövidebbel.
- Tenrou: Sirius the Jaeger (13 rész)
Nem kaland, de természetfeletti. Nekem majdnem ez volt az első animém. Vámpíros-vérfarkasos, harcolós anime, nekem nagyon tetszett
- Akame ga kill! (24 részes)
Nagyon izgalmas, fordulatos anime, ha bírod a véresebb dolgokat és a sok halált akkor csak ajánlani tudom (bár ez csak az én szerény véleményem, de nekem ez az egyik kedvencem)
- Akatsuki no Yona (24 rész)
Ez az anime nincs befejezve, de ettől függetlenül én még jónak tartom. Kicsit romantikus, de nem ez kapja benne a főszerepet.
- Log Horizon (2 évados, mindkettő 25 részes)
Másik világba átkerülős anime, szereplőink konkrétan egy játékba kerülnek bele.
- Re:Zero (25 rész)
Szintén másik világba átkerülős. Az elejét kicsit unalmasnak tartottam, de ennek ellenére mégis végignéztem, és valahol a 18. rész körül majdnem elsírtam magam. Ha szereted a drámai, érzelgős részeket is, akkor tudom ajánlani.
- Tate no Yuusha no narigari
Ez az anime most fut, hetente kerülnek fel a részei. Másik világba átkerülős, de kalandos, izgalmas, nekem az egyik kedvencem. Jelenleg a 15. résznél tart.
- Dororo
Szintén most fut, 15. résznél tart. Démonölős anime, ez a másik kedvencem.
- Kimetsu no Yaiba
Szintén most fut, tegnap került fel a 3. része. Ez is démonos, természetfeletti anime, és egész jónak ígérkezik.
Remélem találsz valamit ami tetszik :D Nem láttam még sok animét, így nem tudok olyam sok közül válogatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!