Milyen sorrendbe kezdjem el nézni a Marvel filmeket?
Itt a tévésorozatok is bele vannak számítva a listázásba, de ha azok nem érdekelnek, akkor kihagyhatod őket. A filmekkel csak nagyon-nagyon lazán kapcsolódnak.
Mivel én is hasonló cipőben jártam 2 hónappal ezelőttig, én is egy ilyen kronologikus lista alapján kezdtem el nézni. Aztán rájöttem, hogy úgy a legjobb, ha olyan sorrendben nézed, ahogy kijöttek. Alapvetően mindegyik a jelenben játszódik (vagyis abban az évben, amikor kijött a film), de a stáblista utáni jelenetek miatt jobb, ha megjelenés sorrendjében nézed. Ha valami a múltban játszódik, azt úgyis vagy kiírják, vagy elmondják a filmben, így el tudod helyezni időrendben.
(SPOILER: Mikor például megjelent a Tesseract az Amerika Kapitányban, egyáltalán nem értettem, mi az vagy miért fontos. Pedig ugye kronologikusan az az első film. Aztán rájöttem, hogy ha a Thort néztem volna előbb, akkor már rögtön képben lettem volna.)
Itt Videóban össze van foglalva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!