Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is gondol néha ilyenre? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is gondol néha ilyenre? L

Figyelt kérdés

Most láttam egy ilyen filmet és eszembe jutott hogy annyira jo lenne ha lenne valami szexi jofej pasi a szomszedomban es tudnank flortolgetni huzni egymas agyat.. neha atjarkalnank egymashoz szexelunk filmezunk kajalunk egyet. Ha ugy van megiszunk valamit neha este. Ertitek.. ez nagy vagyam, praktikus es izgalmas lenne. De tenyleg ilyen igazi baratsag extrakkal tipusu dolog.

Masnak is oreg nenik a szomszedai?:D ez valami atok, akarhova koltozom ez van

2019. okt. 29. 23:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat nalunk a kornyeken detto csak oregek laknak ....😂 meg 1-2 kisgyerekes csalad .
2019. okt. 29. 23:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Pacsi😂 mar ertem miert mondjak hogy oregedo nemzet vagyunk. Fiatalok sehol:D
2019. okt. 29. 23:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Két lehetőség van: vagy kilépsz a saját utcádból és keresel máshol pasikat, vagy az szomszéd öreg nénikkel fogsz hancúrozni... :)
2019. okt. 29. 23:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egy egész öregek otthona a felhozatal. Plusz a szomszédok is öregek. F 25 😀
2019. okt. 29. 23:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem azzal van a bajom, hogy öregek a szomszédok, hanem hogy párok.
2019. okt. 29. 23:32
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
hidd el tudom mit érzel ... a szomszédaim az idős Irénke néni,vagy az értelmi fogyatékos Pista bácsi és a szembe szomszédokkal sincs több szerencsém. oké hogy Irénke néni szépen csillogó mosollyal köszön,és hó végén ott a nyugdíj is,de valahogy nem látok benne olyan fantáziát mint ami a filmben van,és amit Te is keresel
 7/14 A kérdező kommentje:
#3 tudok en ismerkedni mashol is, nincs ezzel problemam. Csak a leirt szituacio pont a szomszedsag miatt lenne erdekes izgalmas:)
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nehéz ehhez beülni a kocsiba, felváltva? Ha csinj vagy biztos van olyan férfi aki szívesen megy. Tinderen ismerkedj. Miért a szomszéd kell. Abból 2 tőszomszéd van. Mellettem mwg családok vannak. A férfinél találkozom vagy motel.

N.

2019. okt. 29. 23:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is gondoltam már ilyenre. Nálam meg az a baj, h egy nagyon jóképű középkorú pasi a szomszédom.

L

2019. okt. 29. 23:39
 10/14 A kérdező kommentje:

#8: csinos vagok tudok barhol ismerkedni de itt ennek a szituacionak van jrlrntosege hogy rngem ez izgatna. Persze tudok utazni vagy a pasit is athivom szivesen, eddig ez volt de neha eszembe jut hogy milyen izgalmas lenne ha a szomszedom tudnam elcsabitani

#9: te jo eghogy birod ki?:D szoktatok szemezni ha talalkoztok?😏

2019. okt. 29. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!