Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hol van esely az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol van esely az ilyenre?

Figyelt kérdés

Szeretnek parcseres, egymassal vagy egymas elotti szexet.

Baratnom nincs benne, de azt mondta mivel ez a vagyam probaljam ki.

Na most ilyen holgyeket akiket ez erdekli szinten de szolo lanyok merre erdemes?

Tapasztalatok?

2019. okt. 7. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Én régen chat.hun találtam erre. Igaz én nőként kerestem 2 pasit aki megdugott. De szerintem bármilyen ismerkedős oldalon érdemes megpróbálni
2019. okt. 7. 16:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd nincs benne - azaz nem lenne ott - akkor abban mi lenne a párcsere? :)

Nézz szét az ismerkedős oldalakon, vagy menjetek el egy swingerklubba, oda pont ezért mennek a párok (meg többesekért, gangbangekért is - kinek-kinek mi a vágya).

2019. okt. 7. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!