Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sokat olvasom, hogy babap. Nci a férfiak kedvence, de mi számít annak?
Figyelt kérdés
Milyen az igazi babapunci? Kisajkak, csikló, nagyajkak, szeméremdomb milyen? Az hogy sima az oké de nem bírom elképzelni2019. okt. 27. 20:12
1/11 anonim válasza:
Van interneted. Miért nem írod be a gugli képkeresőbe? Már rég tudnád, hogy milyen.
2/11 anonim válasza:
Ne higgy el mindent, amit olvasol.
3/11 A kérdező kommentje:
#1 van egy olyan érzésem, hogy arra főleg újszülötteket és csecsemőket adna ki a google, az pedig kicsit sem érdekel.
Azt akarom tudni, az enyém hogy áll ehhez képest.
2019. okt. 27. 20:17
4/11 anonim válasza:
Nagy meglepetés fog érni, ha találkozol igazi férfival :)
6/11 A kérdező kommentje:
Ezekből mit mondanátok babapuncinak?
2019. okt. 27. 20:22
7/11 anonim válasza:
Nekem pasi ként mindegy lenne hogy baba, vagy saláta, csak passzoljunk jól össze!
8/11 anonim válasza:
Sztem a 6-os. Linket én küldtem. 40n
9/11 anonim válasza:
Ha a kisajkak nem érnek túl a nagyajkakon, vagyis nem lóg ki a cica nyelve.
Általában a kiskamasz fiúk hangoztatják, hogy az a szebb, szerintem, és sok másik férfi szerint viszont az a szebb, erotikusabb, ha látszanak a kisjkak, lehet velük játszani.
10/11 anonim válasza:
Szerintem is leginkább a 6 os. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!