Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erotikus képek küldése megcsalásnak számít?
Fizikálisan természetesen nem. Viszont valamilyen vágy, izgalom van a dologban így elég nagy a valószínűsége, hogy a későbbiekben tettek fogják követni. Egy találkozás. Egy érintés. Incselkedés. Stb stb. A kérdés mikor lesz megcsalás belőle.
A dolog sokrétű is lehet. Pl ki az illető. Hol lakik. Mennyire ismered. Ezek mind befolyásolják azt, hogy mikor...
Ha szereted a párod elégedj meg a képek küldésével. Izgató mert kicsit tiltott. Ennyi elég szerintem. Ha már nem annyira szereted akkor hajrá...
Valóban nem csak az a kérdés, hogy te mit gondolsz róla, hanem a férjed/párod is.
Mert
Engem hiába nem zavarna, hogy a párom is tenne ilyet, ha róla tudom, hogy őt zavarná....
Ezzel együtt azt javaslom, hogy éld úgy az életed, ahogy szeretnéd, de készülj fel a következményeire, vállald magad előtt is, és ne más véleménye legyen a mérvadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!