Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire vagytok szégyenlősök más férfiak előtt, megnézitek egymásét, téma ez?
Koliban kozos zuhanyzo resz van
Ott nem vagyok szegyenlos de masok se nagyon
Ha feltuno odapillantok de latvanyosan nem bamulom
Én 100%-ban!
Inkább egy idegen vagy ismerős nő előtt vetkőzök mint egy pasi jelenlétében.
Annyira taszítanak a férfiak,hogy még a szaguk is zavar.
Nálam nem úgy működik mint a nőknél,hogy szinte mindegyiket melegnek gondolom a viselkedésük alapján.
F/42
Voltam szakközépben és egyetemen is kollégista, de őszintén szólva nem múlt el a szégyenérzetem, nem szeretek más férfiak előtt levetkőzni.
Nem vagyok elhízva, de izmos sem, a péniszem mereven átlagos, nyugalmi állapotban pedig kicsi, ezért aztán nem szeretek meztelenül mutatkozni. Így másét sem látom, de nem is néznék oda.
Nyilvános WC-vel is gond van, piszoárhoz nem tudok odaállni, illetve igen, de nem jönne semmi, akármennyire is kell pisilnem. Sajnos ez van.
Nekem minden más fiú előtt természetes a meztelenség, sose voltam szégyenlős másik fiú mellett volt, hogy együtt mentünk egy fiú csapattal zuhanyozni edzőtáborba. 12 évestől volt a 18 ig. Akkor voltam én 18
Most 20 vagyok.
A közös zuhanyzókban (fürdőkben,stb.), kicsit zavar és nem nézem meg, bár a perifériás látószögbe óhatatlanul bekerül.
De nudista strandon meg egyáltalán nem zavar.
Voltam olyan helyzetben, ahol többen voltunk egy, vagy több lány/asszony társaságában, ott nem zavart egyáltalán a látványuk, de ez egy másik téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!