Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A túlsúlyosak szexisnek érzik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A túlsúlyosak szexisnek érzik magukat?

Figyelt kérdés

TúlSÚLYosak azok, akiknek BMI indexe nagyobb, mint 25.

A kérdés azokról az emberekről szól, akiknek a súlytöbbletet zsír okozza, vagy ha egészséges a súlyuk , akkor a testzsír tartalmuk (férfinál 24% , nőnél 31%) több a felső limitnél.

Számít az eloszlás abban, hogy ki hogy érzi magát?

Kort és nemet is kérek, illetve szexuális tapasztalatot.

#túlsúly #sportmentes
2019. okt. 27. 12:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a szexisség, az egészségemet és a régi ruháimat sajnálom csak.
2019. okt. 27. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Én (F) egész fiatalkoromban rettenetesen vézna voltam, és mindenáron hízni akartam, de esélyem se volt. Végre 30 éves koromra sikerült (na nem ám magától) megemberesednem annyira, hogy most már időnként van némi súlytöbbletem is, 183-hoz 85-90kg, izmos-vállas + pocak, vastag derék, szóval kicsit átestem (direkt) a ló túloldalára, és sokkal, de sokkal jobban érzem magam így, jó húsban, pici felesleggel, mint botsáskaként. Testépítők szerint tök jó vagyok, és pont most jönne a pillanat, hogy neki kéne állnom szálkásítani. Mondom minek? Hogy megint elfújjon a szél? Isten őrizz... Az ember ruhában jár az utcán, a vastagságod, a vállasságod látszik, nem az ereid meg a kockáid.

Visszajelzés? A nők többségnek pont bejön ez az alkat, persze találkoztam párszor olyan húszéves sincs egészségbajnok okostojással, aki nekiállt magyarázni a pocak egészségtelenségéről... Erre két válaszom van, egyrészt akkora a pocakom, hogy pulóverben már észre se venné, ha nem mondanám, másrészt ne magyarázzanak nekem olyanok, akiknél kétszer vékonyabb voltam az ő korában, szóval jókat mosolygok, és élvezem az ilyen megnyilatkozásokat. Örülök, ha kezdik észre venni, hogy már végre nem vagyok az a sovány gyerek. Szerencsére tokám meg hörcsögarcom nincs, ha lenne, rögtön visszább venném a kajálásokat.

2019. okt. 27. 14:09
 13/14 anonim ***** válasza:

170cm vagyok 80 kilo voltam nyar elejen, most 70kg. 23 eves vagyok es no.

Nem ereztem magam tul jol a boromben akkora sullyal, meglatszott mar rajtam bar szerencses a genetikam mivel egyenletesen oszlanak el rajtam a plusz kilok, mindenhova mrgy egy keves igy nincs pl feltunoen nagy hasam stb. Sokkal jobban erzem most magam, sokat szamitott ez a 10es de meg igy is van rajtam 5kilo amit leadnek. Viszont mist mar szexinek erzem magam.

Szexualis tapasztalat: nem tudom itt mire gondolsz pontosan, volt alkalmi partnerem 80 kilosan is, izmos szalkas testu jokepu pasik, mind imadtak bar ebben fondolom benne van az is hogy szep arcom van normalis no vagyok es az agyban is sokszor mondtak mar h brutalis amit csinalok, egyik legjobb elmenyuk volt. Szoval feltetelezem ezek is szamitanak. Plusz ismerkedesnel azert nekem van egy eros kisugarzasom, intelligens vagyok es kedves. Szoval nem kizarolag a kulso szamit szerintem. Most hogy fogytam 10kilot sokkal konnyebben mozgok egyebkent az agyban is, jobb a kondim a fel ev sport miatt es szexibbnek erzem magam. De igazabol most is es elotte se volt problemam a pasiknal:)

2019. okt. 27. 14:22
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
Férfiaknál nem tudom, de azt látom, hogy az elhízott, hájas nőknek aránytalanul magas az önbizalmuk.
2019. okt. 27. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!