Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy egy adott férfit szexisnek gondolnak a nők, de mégsem kezdeményeznek nála?
Utána meg az lesz a baj hogy odamentél, mert akkor meg nyomulsz!
Én csak 30-as 40es nőkhöz megyek oda, ha van előzetes ismerettség vagy legalább sűrűn találkozunk... tudom hogy női reakciókat várhatok...
Nem úgy mint a 10-en 20-on éveseknél... ezekhez oda se merek menni...
Mert nem szexis, csak a nagyi, meg a szomszed neni mondja.
Incel vagyok, tehat nem szexis, de kamaszkoromban kergettek a lanyok. Csak akkor meg nem erdekeltek engem.
Kepzeld, mi lett volna, ha tenyleg "szexis" vagyok.... Mit muvelhetnek mondjuk egy millimos zenesszel pfffff.... Bele se merek gondolni.
Attol fugg mit ertessz kezdemenyezes alatt. Ha ugy erted miert nem mennek oda hozza akkor a valasz az hogy a legtobb no szereti ha egy pasi teszi meg az elso lepest, emiatt hatarozottnak es vonzobbnak is tunik egy ferfi, magabiztossagot sugall. Illetve egy ferfi egojanak is jot tesz ha o ‘cserkeszheti be’ az adott holgyet, igy altalaban meghagyjuk Nekik a kezdolepes lehetoseget. De! Ha kezdemenyezesnek szamit a kacer pillantas, szolid mosoly es egyeb jelzesek akkor a nok igenis szoktak ilyet csinalni. Pont ezzel tudatjak a pasival hogy szabad a terep, szimpatikus szamukra az adott ferfi. Szamomra ez is kezdemenyezes kategoria csak kevesbe direkt modon.
Ha sajat tapasztalat kell: volt hogy azertnem mozdultam jobban ra egy jokepu pasira, mert ugy ereztem biztos nem en lennek az esete es talan nem vagyok eleg csinos egy ilyen kaliberu pasinak. Illetve volt hogy tudtam hogy van parja az illetonek es ezert nemkozeledtem meg ha lattam is hogy bejovok neki. Van aki alapbol ugy gondolja hogy jaj egy ilyen jo paisnak biztos van baratnoje vagy egy ilyen pasi biztos nagy nocsabasz lehet mivel a kulseje adott hogy barmilyen not elcsabitson. Es nem akar esetleg sokadik lenni igy inkabb nem is kezdemenyez, hiaba nagyon jokepu az adott pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!