Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ide írogat, az mind pancser a szexben?
Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik, hogy ebben a fórumban sokszor vak vezet világtalant. A kérdező is balf.asz, a válaszoló is 😄2019. okt. 26. 18:42
1/9 anonim válasza:
Kérdező akkor ezek szerint te is... 😄😄
2/9 anonim válasza:
Hogy érted ezt kérdező? Mondj pár példát kérlek!
3/9 anonim válasza:
Valamit nem értek. A kérdésedben mindenkit, a kiegészítésben már nem mindenkit tartasz pancsernek.
Most mi a kérdésed? Ha ez egy észrevétel, akkor igazad van (nem nagy fölfedezés), de a moderátorok törlik.
4/9 anonim válasza:
Jol latod. A legtobb (nem mindneki!) ember itt eleg vakon van es raadasul primitiv is. De ez van. Ilyen a vilag. Valtozatos:D
5/9 anonim válasza:
Es te is egy balkuki vagy én meg balnuni
6/9 anonim válasza:
az utóbbi idők legjobb kérdése amely már bennem is megfogalmazódott :D ha tehetném már menne a zöld :D az igazság az hogy életem ezen szakaszában mikor fél éve nem volt tartósan senkim,nem biztos hogy nem-e vak vagyok aki a hasonlót próbál vezetni
7/9 anonim válasza:
nem mind, de a többség sajnos igen
akinek rendben van a szexuális élete, nincs szüksége arra, hogy idejárjon kielégülni mások kérdéseire, kommentjeire
8/9 anonim válasza:
Igen.
nálam 3 jellemző:
- nem mindig áll fel
- hamar elmegyek
- kevés csajom volt (és nem az első két okból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!