Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó szexben a hosszú haj?
Figyelt kérdés
Nekem elég hosszú hajam van, és kb már 3-4 pasi is utalt rá hogy ezt "mennyire lehetne szexben hasznosítani". Itt konkrétan mire gondolhattak?
Bocsánat ha idióta a kérdés, csak szűz vagyok, és nem vagyok valami jártas ebben a dologban:D
Kb ilyen hosszúságú haj, ha ez számít valamit.
2019. okt. 19. 12:04
1/6 anonim válasza:
Bele akarnak markolni és tépni, miközben hátulról dugnak.
A férfiak mindenről a szexre asszociálnak.
2/6 Noren1989 válasza:
Kutyapózban jól lehet húzni, miközben tolnak.
Igazából csak annyit akartak ezek a pasik mondani, hogy dugnának.
Semmi extra, ne láss komoly dolgot mögé.
3/6 anonim válasza:
Neked derekig er a hajam es imadom ha lovaglas kozben huzzak a hajam.😍20L
4/6 anonim válasza:
Mert rövidebb lesz az eszed, és könnyebben tudnak hülyíteni.
5/6 anonim válasza:
Az enyémbe is imádtak beletúrni mindig, sőt bele is “bújtak”, amikor misszionáriusban szeretkeztünk. Meg állítólag imádták az illatát, összebújásnál is simogatták meg szagolgatták 😀
6/6 anonim válasza:
Nekem is hosszú derékig érő hajam van és imádom ha fogják, picit húzzák lovaglás közben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!