Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt már ilyen szexben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már ilyen szexben részetek?

Figyelt kérdés

Szóval annyira heves volt a pasi hogy "rojtosra" csinál titeket vagy napokig tág volt utána? Van ilyen? Ha igen, mitől? méret függő?

N 22

2019. okt. 22. 10:39
 1/7 anonim válasza:
92%
Rojtosra? Soha nem volt ilyen. Olyan már volt hogy fojtogatott, ütött, harapott. Húzta a hajam. Szerintem a te párod is ezen az iranyon van. Olyan szado mazos. Ezt a rojtos dolgot nem tudom elkepzelni. Lehet te vagy már túl tág, esetleg. Bármennyire hevesen csinálja a férfi nem tud rojtosra kefélni.
2019. okt. 22. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
19%

Sikerult mar igy hogy “rojtosra” csinaltam valakit

Ha erdekel bovebben szivesen leirom mondjuk privatban / F

2019. okt. 22. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy másnap is érzékeny volt. De amire te gondolsz, olyan nem.
2019. okt. 22. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Azt lehet rojtosra, akinek alapból is salátás.
2019. okt. 22. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Napokig nem lesz tág, mivel a hüvelyizomzat eléggé rugalmas és visszahúzódik (ahogy a sok szextől sem lesz tág). Rojtos meg ahogy fent is írták - ha valakinek eleve ilyen. Régen rossz, ha bármiféle külső sérülés keletkezik, az persze előfordulhat, hogy a hámfelület sérül a nem megfelelő síkosítás hiányában, vagy pár napig még érzékeny. Ha jó volt akkor ez van, majd hozzászokik az ember, legalább kitett a legény magáért :)
2019. okt. 22. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nekem is volt hogy masnap is erzrkenyebb voltam lent de reggelre mindig olyan szuk vagyok mintha nem lett volna este semmi
2019. okt. 22. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi jo parszor vadultunk már de olyan soha nem volt h tag maradtam volna mindig vissza all minden eredeti allapotara
2019. okt. 22. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!