Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen sportoló csajok milyenek az ágyban?
Attól hogy valaki sportról, miért lenne -szörös a puncija nem értem az összefüggést..
Amikor nem sportoltam jobban kívántam a szexet a nedvességgel nincs gond meg úgy a szexel se de akkó tudtam volna mindennap most elég a héti 3-4 szex. Szégyenlős meg eddig se voltam lakáson belül a párom partnerem előtt, nyilván az utcán nem fogok vetkőzni. De strandon öltöztem át úgy hogy ketten fogtak elől hátul egy törölközőt.. NO para
Szerintem ez sportág függő is. Pl én olyan sportot űzök hogy hajlékony vagyok, ez gondolom előny. Viszont az osztálytársaim (nem mindenki) aki mást csinál ők elég merevek, van aki meg a futást is alig bírja. Szóval ezt nem hinném hogy így általánosságban kéne mondani.
Meg szerintem a cigaretta is hasonló. Aki csinálja ő se bírja annyira pl a futást akkor gondolom az ágyban se olyan élénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!