Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a legtöbb fiúnak 13-15 cm között van a farok mérete?
Figyelt kérdés
Az enyém is eközött van. Ugye nem fogok vele egy lánynak sem csalódást okozni emiatt?2019. okt. 24. 13:32
1/11 anonim válasza:
Nem csak a méret számít, hanem az is hogy tudod e használni.
2/11 anonim válasza:
Nekem 17-18cm... szóval nem mindenkinek.
De nem fogsz vele csalódást okozni csak ne legyen puha és ne menj el gyorsan.
3/11 anonim válasza:
Az én 30 év alatt összegyűjtött szexuális tapasztalatom alapján a velem lévő férfiak nagy részének ebben a tartományban volt a mérete.
4/11 anonim válasza:
En kb 15 pasival voltam eddig es a legtobbnek ennel nagyobb volt. 3-4 volt talan max akinek ekkora lett volna. De ez persze csak az en tapasztalatom. Azt nem tudhatjuk h az orszagban hogy nez ki ez a statisztika
5/11 anonim válasza:
#4: gondolom mindnek lemérted szabályosan szex előtt. Nők meg a szemmérték...chhh. 15 centis farokra simán 17-18 mondanak.
6/11 anonim válasza:
#5 Akkor mit mondanak egy jó 18asra amire háromszor rá tudnak markolni?
7/11 anonim válasza:
Hiába 18, én lealáználak a 15 centisemmel. 🙂
8/11 anonim válasza:
#7 Jól van barátom semmi baj azszem a tiéd 4,5széles.Enyém csak 4,1széles.Ugyesen ficánkoljál.Te jól feszíted.En meg értek a huvelyvégi orgazmushoz es adtam olyat nonek.
10/11 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az,hogy olyan 15-17 centi van a legtöbbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!