Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15.5/4.5 centis farok a legtöbb lánynak elég?
Ha szeret téged, ha összepasszoltok az ágyba, ha odafigyelsz rá az ágyba, akkor igen.
Nem a pénkszed hosszúsága és szélessége a lényeg.
Ha ezredszerre kérdezed meg akkor is kicsi.
Ha írják hogy nagy akkor holnap csajozol?
Mi értelme van ennek? Nekem is ilyen kicsi és tudom hogy sosem lesz csajom . Ennyi , ez van ezt kell elfogadni!
Az életed semmit nem ér , magányosan fogsz vergődni , és a végén valószínű alkoholista leszel mint én.
És ahhoz is túl kevés leszel hogy prostihoz menj, mert rajtuk is látod a csalódottságot .
Ezt a technika fontos meg nem számít dumát felejtsd el.
Sosem jutsz puncihoz, mert kicsi, nem tudsz gyakorolni, nem lesz tapasztalatod a kör bezárult téma lezárva!
Vagy hagyod ezt a sok hülyeséget és megpróbálsz férfi lenni sikeres magabiztos de legalább normális ember.
#9 pont ez miatt borul a bili...
Egy hogy a nagyobbhoz vagy szokva, a másik hogy lehet okos, vagy jóképű vagy stb stb, ha eljön a pillanat minden mehet a kukába egy kis méret miatt...
Pont ezért van ennyi életunt, lecsúszott, depressziós kisfarkú srác, mert bármit is csinálnak vagy képzik magukat, a méretüket nem tudják megváltoztatni, igy csak az idő csak idő kérdése hogy mikor bukják be az ismerettséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!