Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen alacsony a férfiak szexuális kultúrája?
Figyelt kérdés
Néhányat löknek rajtad, aztán már annyi is. Hogy a lánynak jó-e, nem fontos nekik.
Nem szégyellitek magatokat, fiúk??? 😡😡😡
2019. okt. 23. 17:04
11/31 anonim válasza:
21 évesen 43 pasi?
Akkor, azt nem mondhatod, hogy tapasztalatlan vagy.
Keress még 43-at és ha azok se tudnak, akkor írd ki a kérdést újra.
12/31 anonim válasza:
43-ból senki nem volt jó? Olyan tág lehetsz, hogy megfordul benned egy kamion szállítmánnyal. És csodálkozol.
Szállítmányozási céget nyiss, ne kefélj!
13/31 A kérdező kommentje:
Minek görénykedni?😡😡😡 Nem vagyok PROSTI! De szeretem a faxt. Dolgozzatok azon, hogy ne nullák legytek az ágyban!!! Hátha egyszer összefutunk 😉
2019. okt. 23. 17:31
14/31 anonim válasza:
Ennyi idősen 43 pasi, kicsit sok, nem? 😅 Én nem feküdtem össze bárkivel eddig sem, akik voltak, mind figyeltek arra, hogy jó legyen nekem. Szerintem ez a minimum. Válogasd meg a partnereidet! 20L
15/31 anonim válasza:
Veled inkább ne fussak össze, te anyaszomorító mindenki Katája. 🙂 Több faxt fogtál, mint ajtókilincset.
16/31 anonim válasza:
43 pasi 21 évesen aztá rohadt
Én 21 évesen vesztettem el . Még labdába se rúgok az kemény
És amúgy bocsi de hogy tudsz a tükörbe nézni azok után h 43 pasas fektetett meg?
26N
17/31 A kérdező kommentje:
16: Miért vágsz fel a pókhálós puncidra? 😃
2019. okt. 23. 17:42
18/31 anonim válasza:
Inkább pókhálós legyen neki, mint tripperes, te gyászkeret. 🙂 31F
19/31 A kérdező kommentje:
Makk egészséges vok. Makkban az egészség 😃
2019. okt. 23. 17:43
20/31 anonim válasza:
Többen jártak benned mint a Holdon.
Nunid kiadod albérletbe, szárnyalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!