Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy valakivel egyszerre elélvezni? 25F
Tíz éve élek szexuális életet és valahogy nem sikerült rájönnöm, hogy amit a filmekben látok (:D) csodás egyszerre elélvezések azok, hogy működnek
Ha már itt tartunk meg kell jegyeznem, hogy 5/2 barátnőm volt elélvezős típus, a többinél nem sikerült feloldanom a gátakat vagy csak egy puhafütyi vagyok, de oltsatok szét meg oktassatok ki aztán majd levonom a konkluziót, előre is köszönöm internet népe!
Hogy tudod ezt elérni? Pontos vágással. :D
Vagy rajzolsz egy hentait, úgy nem is kell vágni és még én is kiverhetem! :D
Gondolj arra, hogy a vilàgban vagy 30millió ember szexel egy időben. Hàt valakivel biztosan egyszerre fogtok elmenni.
Badum, TSSSS
Viccet félretéve, pontosan olyan gyakori ez a dolog, mint a heri potterben az unikornis.
Kedves Kérdező,
ez sajnos nekem is egy nagy kérdés....
Jó én sajnos nem tudok a konkrétan vett szex közben elélvezni, csak utána.
26 N
Tudd magad kontrollálni. Fejben visszafogni, hogy ha már nagyon közel vagy ahhoz, hogy elmenj, visszafogd magad, eltereld a figyelmedet és csillapodj közben. Nekem ezzel sikerül. De ahhoz előtte barátnőmnek nagyon fel kell izgatnia, mert ő hamarabb elmegy mint én.
De ha érzem, hogy előbb volna vége, fejben visszafogom magam és úgyis hallom rajta, hogy mikor ér a csúcsra akkor viszont rákapcsolok és megvan a közös befejezés.
Persze nem mindig jön ez össze, gyakorlás is kell, hozzá, egymára hangolódás, sokminden, de volt már az elmúlt évek alatt vele jó párszor, hogy együtt élveztünk el.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!