Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem tudnak többször egymás után elélvezni?
Miután elélveztetek kb mennyi idő múlva lesztek képesek megint felizgulni?
Ez egyénenként változó?
Gondolom életkortól is függ.
Én el tudok, volt jó párszor hogy elélvezés után még folytattam, mert a párom még nem élvezett el vagy még kívánta. Ilyenkor érzékenyebb, de ugyanolyan kemény marad és még egyszer bele tudok élvezni.
Második elélvezés után viszont már nem mindig tudom fenntartani az erekciót. Kell 1-2óra pihi, hogy újra bírjam.
Nagyon ritkan megy egyből a második menet. Amúgy 5-10 perc pihenés. Aztán a további menetekhez egyre hosszabb kell. Egy éjjel 6 a rekord, de ilyen egyszer volt. 3-4 jól esik egy új kapcsolatban, ha az idő megvan rá.
35f
Mivel egy elvezeshez nekem olyan 40-50 perc kell megallas nelkul, pihenokkel 1 ora felett, ami alatt a csaj biztos elmegy egyszer, igy nem kellett soha masodik menet. Kifejezetten utalok is akar egy nap egynel tobbszor elvezni. A masodik mar soha nem elvezetes, tobb ido is kell, csak varom, hogy vege legyen.
Elvezes utan olyan 2-5 perc kellene egyebkent.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!