Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden férfinak jó, ha többször egymás után orálisan kielégítik?
Nekem jó, de előfordulhat, hogy pár perc pihenő kell közte. Szerintem ez egyéntől is függ, sőt aktuális állapottól is. Nem mindig vagyunk egyformán kanosak. Van, amikor egy menet elég, máskor pár perc múlva már megint áll a cerka.
35F
Egy jó szopas után szerintem nem lehet azonnal újra.
Muszáj időt hagyni. Záros időn belül pedig szerintem max 2-3 alkalom.
Teljesen változó ki hány "menetre" képes egymás után - pihentségtől, izgalmi állapottól, stresszfaktortól sőt életkortól is függ. Két "menet" között a legtöbb férfinak kell a pihenő.
Ugyanakkor az a szexet nem abban "mérik", hogy hányszor élvezett el, vagy hány x óráig tartott - mert nem ez a "mértékegysége", hanem az élvezet foka. Nem azt kell hajtani hogy minél többször, minél hosszabb ideig, hanem azt hogy minél élvezetesebb, úgymond felejthetetlenebb legyen. S persze ne felejtsetek el védekezni :)
Sztem nem.
Igaz nem ismerek minden pasit, de van akinek elég egy jó kiadós sz*pás, és utána nem íánja egy darabig (legalábbis azon az estén már nem) a második orgazmust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!